Angliškos vištienos salotos

Toliau

450 g arba 2 vištų krūtinėlių
8 šaukštų „Obelių“ 72 % riebumo majonezo
1 šaukšto kario miltelių
2 kupinų šaukštų mangų čatnio
2 saliero lapkočių
1 saujos auksinių razinų arba abrikosų
1 šaukšto acto (vyno ar obuolių)
1/2 citrinos sulčių
druskos ir pipirų
mažų salotų patiekti
sultenių lapelių papuošti

  1. Vištieną išverdame pasūdytame vandenyje su pipirais, lauro lapeliu,
    čiobreliais. Nupilame vandenį, mėsą paliekame atvėsti.
  2.  Vištieną supjaustome maždaug vienodo dydžio kubeliais arba suplėšome
    pirštais. Salierą taip pat smulkiai supjaustome.
  3. Dubenyje sumaišome majonezą, kario miltelius, čatnį, actą, citrinos sultis,
    druską bei pipirus. Gerai išmaišome.



 

  1.  Į majonezo ir kario padažą sudedame vištienos gabalėlius, supjaustytą salierą bei razinas, gerai išmaišome. Uždengiame maistine plėvele ir statome į šaldytuvą, kad „susidraugautų“ skoniai.
  2. Prieš patiekdami ant salotų lapelių dedame po šaukštą salotų ir papuošiame
    sultenių lapeliais.

Skanaus!

Kiti receptai